2Seduce Oral Sex Gel Vanilla (50 ml)

EUR 9,95 Nu Kopen 3d 8h, EUR 5,95 Verzending, 14 dagen Teruggaven, Betaal met PayPal en u bent volledig beschermd.

Verkoper: brotherunlimited (202) 100%, Objectlocatie: Rotterdam, Verzending naar: Europe, Objectnummer: 182594577805 2Seduce Oral Gel Vanilla is een plezierverhogende orale gel, speciaal voor een dubbel genot. Verleid je partner met de sensuele smaak en geur van vanille.2Seduce Oral Gel Vanilla is een zachte en makkelijk uitsmeerbare gel met de heerlijke verleidelijke geur en smaak van aardbei, speciaal ontwikkeld voor orale bevrediging. Een sensuele sensatie, die bijdraagt aan een ultiem genot, voor beide partners, tijdens de orale seks.Hoe werkt het product?Dankzij de handige verpakking is het product gemakkelijk en efficiënt te doseren. Breng een gewenste hoeveelheid aan op en rondom de genitaliën en verspreid deze over de huid. De formule bevat een vanille aroma, ter bevordering van het seksuele genot van de orale bevrediging.Inhoud 50 ml Condition: Nieuw, Merk: 2Seduce

PicClick Insights PicClick Exclusief
  •  Populariteit - 26 bekeken, 0.0 views per day, 567 days on eBay. Grote hoeveelheid van bekeken. 0 verkocht, 10 beschikbaar.
  •  Prijs -
  •  Verkoper - 202+ producten verkocht. 0% negatieve feedback. Grote verkoper met zeer goede positieve feedback en meer dan 50 ratings.
Vergelijkbare producten Items