Yummy Cum Drops (30 ml)

EUR 14,95 Nu Kopen 3d 19h, EUR 5,95 Verzending, 14 dagen Teruggaven, Betaal met PayPal en u bent volledig beschermd.

Verkoper: brotherunlimited (202) 100%, Objectlocatie: Rotterdam, Verzending naar: Europe, Objectnummer: 182777825917 Yummy Cum Drops ondersteunt de productie en hoeveelheid van het sperma, dankzij Salix Alba en Arginine.Kenmerken:- Stimuleert de productie en hoeveelheid van het sperma- Verbetert de smaak van het sperma- Ondersteunt een gezonde spermatogeneseYummie Cum Drops verbetert de smaak van sperma en stimuleert bovendien de hoeveelheid sperma. Dankzij de toevoeging van Salix Alba en Arginine ondersteunen deze unieke drops de genitale gezondheid en de spermatogenese op natuurlijke wijze.Hoe werkt het product?De drops worden eenvoudig door het lichaam opgenomen en ondersteunen de spermatogenese en de genitale gezondheid, waardoor de smaak van het sperma wordt verbeterd en de hoeveelheid ervan wordt vergroot.De hoofdingrediënten van dit unieke product zijn Salix Alba en Arginine. Salix Alba Extract bevordert de werking van de geslachtsorganen en heeft een positief effect op de hoeveelheid sperma. Arginine zorgt voor een gezonde doorbloeding van de seksuele organen.De toevoeging van Gember zorgt ervoor dat de over het algemeen zoute/bittere smaak van het sperma wordt geneutraliseerd. Guarana en Kola Nut zijn eveneens natuurlijke ingrediënten die beide helpen bij het reduceren van vermoeidheid en het verhogen van de seksuele energie en het verbeteren van de fysieke prestatie.Vitamine C heeft als antioxidant een ondersteunende functie, want draagt bij aan het gezond functioneren van het zenuwstelsel en de energievoorziening van het lichaam. Voor een verbeterde innerlijke vitaliteit.Inhoud 30 ml. Condition: Nieuw, Merk: Cobeco, Land van productie: Nederland, Farmaceutische vorm: Druppels, Aantal eenheden: 30 ml, Bundelaanbieding: Nee, Genre: Man

PicClick Insights PicClick Exclusief
  •  Populariteit - 35 bekeken, 0.1 views per day, 447 days on eBay. Grote hoeveelheid van bekeken. 0 verkocht, 10 beschikbaar.
  •  Prijs -
  •  Verkoper - 202+ producten verkocht. 0% negatieve feedback. Grote verkoper met zeer goede positieve feedback en meer dan 50 ratings.
Vergelijkbare producten Items